HG Makelaars

Aanbod van huizen in Valkenswaard

VALKENSWAARD, Beelmanstraat 21

vraagprijs €500.000 kosten koper
Verkocht

VALKENSWAARD, Handwerkstraat 43

vraagprijs €275.000 kosten koper
Verkocht

VALKENSWAARD, Past. van Vroonhovenstr 6

€198.500 kosten koper
Verkocht

VALKENSWAARD, Dalstraat 14

€375.000 kosten koper
Verkocht

VALKENSWAARD, Zandbergstraat 55

€579.000 kosten koper
Verkocht

VALKENSWAARD, Dijkstraat 71

€319.000 kosten koper
Verkocht

Valkenswaard, Carolusdreef 84

€129.500 kk
Verkocht

Makelaar Valkenswaard

Valkenswaard is naar verhouding een wat kleinere gemeente in Noord-Brabant. Het ligt pal onder een van de bekendste steden van Nederland, namelijk Eindhoven. HG makelaar Valkenswaard heeft voornamelijk woningen in het noordelijke deel van de gemeente beschikbaar gesteld. Het dorp is in het centrale en zuidelijke deel namelijk voor een groot deel agrarisch. Voor een wat stedelijkere omgeving zult u dan toch boven in de gemeente moeten zijn.

Demografie van Valkenswaard

Valkenswaard wordt in de regio erkent als een dorp met een levendig uitgaansleven. Een concentratie van horeca aangelegenheden op voornamelijk de Markt van Valkenswaard maken het dorp ook in de avond- en nachturen sfeervol.

Verder kent makelaar Valkenswaard een lichtelijk industrieel gebied in het dorp. Dit is een restant van de grote sigarettenfabrieken van de 19e en 20e eeuw. Tegenwoordig is het grootste industriële aspect van de gemeente de bierbrouwerij Dommelsch, gevestigd in Dommelen.

In het centrum van Valkenswaard vindt u goed gevulde winkelstraten. Hier vestigen zowel supermarkten als kledingzaken, eetzaken en detaillisten zich.

Beschikbare woningen

Hoewel HG makelaar Valkenswaard in sommige gevallen wat beperkter is in het aanbod, afhankelijk van het openstaande portfolio. Echter komt dit voornamelijk door de bouwstijl van een groot deel van de woningen. Valkenswaard kent een aantal appartementencomplexen en flatwoningen. Verder zijn woningen veelal modernistisch in stijl. Vormen zijn vaak wat vlakker en eenvoudiger, en de kleur van de buitenkant is veelal uw doorsnee baksteen.

Contact

Al met al is het terecht om te concluderen dat Valkenswaard een prachtige omgeving is om u zich te vestigen. Stedelijke gebieden in de regio bieden veel werkgelegenheid, terwijl de gemeente zichzelf voorziet van detaillisten, horeca en genoeg groen. Interesse gekregen? Neem dan gauw contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Als u toch eerst nog wat meer informatie op wil doen, staan wij klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Ons portfolio is uiteraard niet begrensd met makelaar Valkenswaard. Wellicht interesseert het u bijvoorbeeld om te kijken voor een koopwoning in de wat grotere gemeente Gemert. Onder het menukopje ‘Aanbod’ vindt u alle plaatsen in ons werkvlak.