HG Makelaars

Reviews

Onze klanten vertellen wat ze van onze dienstverlening vonden

Wim uit Helmond
Als zeer deskundig, betrouwbaar en gericht op de persoonlijke situatie. Heel servicegericht naast de primaire doelen verkoop en aankoop woning.
9.5
10
8
10
10

Jacqueline uit Eindhoven
Sterk aan te bevelen
9.3
10
9
9
9

Daan en Linda uit Helmond
Wij kunnen iedereen HG makelaars adviseren. Walter heeft ons enorm goed geholpen. Hij is eerlijk en realistisch over koop en verkoopprijs en hoe de woning in de markt zou liggen. Walter heeft bijna alles uit handen genomen. Geen vraag was te veel en konden we altijd stellen, ook in het weekend en de avond. Wij zijn super tevreden!
Dank je Daan en Linda, dit is waar naar streven, elke keer weer.
10.0
10
10
10
10

Eray uit Budel
Spannende tijden wanneer je je woning verkoopt en daarnaast hard opzoek bent naar een andere woning. Via via terecht gekomen bij HG makelaars met een super toffe gozer genaamd Walter!
Terwijl de lokale makelaars aangaven dat het gewenste verkoop bedrag echt niet te halen was, kreeg ik via Walter te horen dat het zeer zeker haalbaar was. En zodoende is mijn woning binnen 2 dagen verkocht!!!

Maar ook tijdens de zoektocht naar een nieuwe woning heb ik Walter als aankoop makelaar aangesteld. Geweldige begeleiding! Eerlijkheid boven alles!

Mijn ervaring over de gehele traject is heel erg positief. Ik zou HG makelaars (en met name Walter) 6 sterren geven als het mogelijk zou zijn. 100% tevredenheid!
Dank je Eray voor de mooie woorden. Daar doen we het voor!
10.0
10
10
10
10

Gert Hendrix uit Eindhoven
Een heldere en open communicatie is tijdens de verkoop van ons moeders huis gevoerd , tevens alles in een ongedwongen sfeer verlopen . Dit
als geheel zeer prettig ervaren .
Gert.
8.5
9
8
8
9

Thijs uit Eindhoven
Deze makelaars kan ik echt aanbevelen. Zijn altijd bereikbaar, komen afspraken na, weten waarover ze praten, kennen de markt heel goed en door hun bouwkundige achtergrond kijken zij niet alleen met hun makelaars ogen. Kortom; super gedaan!
10.0
10
10
10
10

Feddo & Bettie uit Eindhoven
HG Makelaars, persoonlijk, duidelijk en altijd beschikbaar.

Wij zijn door Walter geholpen met de verkoop en aankoop van onze woningen. Walter heeft een uniek onderscheidend vermogen laten zien, zijn persoonlijke benadering en inleving in onze situatie heeft geresulteerd in succes. Hij was altijd bereikbaar voor onze vragen op welk tijdstip dan ook, onze zorgen wegnemen en zijn positieve instelling waren fijn en vertrouwd. Potentiële kopers konden altijd snel bezichtigen en alle kansen worden serieus opgepakt. Hierdoor hebben wij onze woning in een moeilijke tijd toch weten te verkopen.


De extra inhoudelijke uitleg over aan en verkoop was zeer nuttig om een goed beeld te krijgen van de huizenmarkt. Walter heeft door zijn doortastendheid en kennis er ook voor gezorgd dat wij een nieuwe woning hebben aan kunnen kopen alvorens deze op de markt was.


Al met al een goede ervaring die ik iedereen kan aanbevelen.


Met vriendelijke groet,


Feddo & Bettie
9.5
10
9
9
10

Stefan en Karin uit Eindhoven
Wij hebben Walter leren kennen als een zeer vriendelijke, behulpzame en betrokken makelaar.
Bij hem had je ook echt het gevoel dat hij het beste eruit wilde halen en ervoor wilde zorgen dat alles goed kwam, met zowel de verkoop van ons huis als de aankoop van ons nieuwe huis.
Hij was altijd bereikbaar en stond ons altijd met raad en daad bij.
Waar wij het even niet meer wisten hielp hij ons, door zijn gedrevenheid, en kennis van zaken merkte je dat hij begaan is met zijn klanten.
Dit heeft als resultaat gehad dat wij ons huis goed hebben kunnen verkopen en we hebben er een prachtig huis voor terug gekregen.
Bedankt Walter

Groetjes Stefan en Karin
10.0
10
10
10
10

Inge en Robert uit Bergeijk
Op een schaal van 1 tot 10 scoort Walter voor service en begeleiding een 12. Wij hebben nog nooit zo’n toegewijd persoon in de makelaardij of andere dienstverlenende branche ontmoet dan hij. Waar anderen stoppen gaat Walter nog wat stappen verder. Zo heeft hij ons huis al maanden eerder gevonden voor het op de markt kwam, puur door het nemen van initiatief. Sterke onderhandeling en een zeer respectvolle behandeling van alle betrokken partijen hebben er voor gezorgd dat het huis in ons bezit is gekomen. En nee, we hebben geen aandeel in HG, soms verdient iemand gewoon een compliment voor zijn uitzonderlijke werk.

Inge en Robert
10.0
10
10
10
10

Berry uit Eindhoven
Ik had nog nooit meegemaakt dat een makelaar op een zondag bezichtigingen deed en een open huis. Walter kwam altijd op tijd en kwam al zijn beloftes na. Hij is ook altijd bereikbaar, kon hem zelfs bellen om 22:00. Ik kan iedereen Walter aanbevelen om hem een huis te laten verkopen maar ook hem als makelaar mee te nemen om een huis te kopen.


Berry
10.0
10
10
10
10

Jacqueline uit Den Bosch
Dank voor de betrokkenheid en deskundige ondersteuning tijdens de aankoop van mijn appartement. Met deskundig bedoel ik dat jij zicht had voor specifieke zaken en details waar ik zelf geen oog voor had. Dit heeft mij meer inzicht gegeven in de consequenties mbt de koop van de woning. Het heeft mij ook geld bespaard doordat je een scherpe prijs hebt weten te realiseren in de onderhandeling.
Je wist precies wat er wanneer nodig was en tipte mij als ik (weer) iets vergat.
Tot en met de notaris heb je alles gevolgd zodat de koop goed afgerond werd.
Dit alles vanuit een integere aanpak en met humor...dat wel.


Dank je!


Jacqueline
9.5
10
9
9
10

Teun uit Eindhoven
HG Makelaars werkt op een wijze zoals zo beloven. Persoonlijk, professioneel en met passie. Dit uit zich in uitstekende dienstverlening en een positieve begeleiding in de verkoop van uw woning. De punten in beoordeling spreekt voor zich.
9.0
9
9
9
9

Peter uit Bakel
Geduldige en doelgerichte aanpak. Ruime tijd voor verkoper en koper.


Gr. Peter
8.5
8
9
8
9

Rolf uit Bakel
HG Makelaars heeft ons huis binnen twee maanden weten te verkopen en heeft ons uitstekend begeleid. Ze zijn vrijwel altijd bereikbaar en doen graag dat stapje extra wanneer nodig. Ik beveel HG Makelaars van harte aan!


Mvg Rolf
9.0
9
9
9
9

Joep uit Bakel
Pieter is een gedreven makelaar die zijn vak verstaat. Vooral de persoonlijk omgang is ons erg bevallen.


Groet Joep
8.7
9
8
9
9

Hannelore uit Bakel
HG Makelaars is daadkrachtig en heeft kennis van zaken. Zij verbinden op een natuurlijke manier koper en verkoper met elkaar. Daarnaast weten zij alle tijd en energie die het heeft gekost om een huis je thuis te maken over te brengen op de potentiële kopers. Wij zijn Pieter nog iedere dag dankbaar voor de fijne verkoop van ons huis, we hebben er namelijk hele fijne vrienden aan over gehouden!


Groetjes Hannelore
9.5
9
10
9
10

Erwin uit Bakel
Pieter heeft ons een zeer goed en concurrerend voorstel gedaan dat gebaseerd was op de snelheid van verkopen zoals die in onze wijk heerst. De praktijk bleek dat Pieter uit eigen contacten nog voor het actief presenteren van onze woning de latere koper al had gevonden. Met een enkele bezichtiging en een goede onderhandeling, geleid door Pieter zijn wij zeer tevreden.


In de tijd van alle social media is in ons geval de keuze voor de juiste makelaar dus enorm belangrijk geweest.


Gr Erwin
8.5
8
9
8
9