HG Makelaars

Graag stellen wij ons even aan u voor

 

Pieter van den Hurk

Wie is Pieter?

Geboren in 1966, bouwkundige en makelaar, gek op bouwen, verbouwen, huizen en mensen. Wonend in Bakel, getrouwd, 5 kinderen en een hond.

Beroep: Makelaar en Bouwkundige

Hobby:Huizen verkopen, huizen aankopen en Bouwkundig adviseur

Vrolijk, positief, geïnspireerd door zijn enorme bouwkundige kennis en altijd veel zin om een huis te verkopen en/of mee aan te kopen, een bouwtechnische keuring uit te voeren en bouwadvies te geven. Soms ook niet, en dan vlucht hij even naar zijn gereedschappen en gaat hij zelf wat bouwen of verbouwen. Dat geeft Pieter energie.

Pieter heeft de 'lange' technische opleiding doorlopen. Begonnen op de LTS als timmerman, daarna naar de MTS Bouwkunde, kopklas MTS Civiele techniek en eindigend op het HBO, heeft jarenlang gewerkt als werkvoorbereider en projectleider bij een bouwbedrijf.

Daarnaast jaren lang en ook nu nog als bouwkundige vele woningen opgeleverd en onderworpen aan bouwkundige inspecties. Kent huizen van binnen, van buiten, van boven en van onder door zijn bouwkundige kennis en opgedane ervaringen. Begrijpt het woord dienstverlening: direct en altijd bereikbaar, flexibel in afspraken, klant gaat altijd voor, extra service.

Na jaren lang gewerkt te hebben in de bouwwereld was de tijd aangebroken om in 2008 als zelfstandig ondernemer verder te gaan. In 2013 is een begin gemaakt voor een eigen makelaardij. Ondertussen al uitgegroeid tot een leuk kantoor met een mooie portefeuille, kortom het eerste en enige makelaarskantoor in Bakel!

Huizen en mensen is zijn wereld!

Zeg Pieter, ben jij een super makelaar?

Leuk dat je het vraagt. Alles omtrent huizen en bouwen vind ik geweldig. Zal altijd zo blijven. Door mijn werkzaamheden en opgebouwde ervaring in het verleden kan ik alles samenvoegen in de makelaardij en zo voor mijn opdrachtgevers de beste resultaten boeken. Ik zeg wel eens; Laat mij jouw huis verkopen, een ander huis mee aankopen en ook eventueel laten begeleiden en adviseren bij het renoveren of verbouwen. Dan ben ik dolgelukkig.

Omdat ik het werk zo leuk vind ben ik wel elke dag bereikbaar, ook in de avonden en op zondagen. Ik doe ook regelmatig bezichtigingen op zondagen. Tja, had ik maar een ander vak moeten kiezen, hoor ik wel eens van familie, vrienden of bekenden. Echt niet!

Zeker is er een superman, maar das op televisie....ik ben dat slechts een beetje, ha ha.  Af en toe slapen doe ik ook. Ik leer altijd weer van nieuwe aan-/verkopen en de mensen. Dat is ook het mooie van makelaar zijn. 

Zolang het huizen zijn geldt voor ons:

HG makelaars: Dé makelaar met passie voor huizen en mensen.

Mijn motto; Transparant en Consumentgericht, daardoor kunnen we Samen Verder

Wilt u kennis maken en een vrijblijvend gesprek omtrent de verkoop van u woning en/of aankoop, een bouwkundige keuring.

Mail me: pieter@hgmakelaars of bel me: 06-28123755

Groet,

Pieter van den Hurk

 

Walter Huijnen

Wie is Walter?

Geboren in 1966, makelaar, gek op huizen en mensen.

Vrolijk, positief, geïnspireerd en altijd veel zin om een huis te verkopen en/of mee aan te kopen. Dat geeft hem energie.

Wonend in Valkenswaard. Getrouwd en een lease-hond om mee te gaan wandelen.

Beroep: Makelaar

Hobby: huizen aankopen en huizen verkopen

Walter heeft een bouwkundige opleiding gedaan en als werkvoorbereider en bouwkundig tekenaar gewerkt bij een bouwbedrijf. Hij heeft huizen en uit- en aanbouwen getekend, veel ervaring opgedaan in het buitenland met grote grondstukken, kent de huizenmarkt van binnen en buiten door analytisch inzicht in de huizenmarkt, kan advies geven voor een hypotheek en heeft zonder te studeren het bouwkunde en privaatrechtexamen gehaald bij SVMNVIVO (NVM). Hij begrijpt het woord dienstverlening; direct en altijd bereikbaar, flexibel in afspraken, de klant gaat altijd voor en extra service.

Na jaren voor anderen makelaarskantoren te hebben gewerkt was in 2008 de tijd aangebroken voor een eigen makelaardij. En daar werkt hij met veel plezier.

Zeg Walter, ben jij een super makelaar?

Leuk dat je het vraagt. Ik doe mijn best om als dienstverlener voor mijn opdrachtgevers resultaten te boeken. Ik zeg weleens: Geef mij de sleutel maar, ik heb mijn koffer bij me. Ik trekt bij jullie in huis totdat het is verkocht. Dat kan natuurlijk niet, maar zo voelt het wel.

Omdat ik het werk zo leuk vind ben ik wel elke dag bereikbaar, ook in de avonden en op zondagen. Ik doe ook regelmatig bezichtigingen op zondagen. Tja, had ik maar een ander vak moeten kiezen, hoor ik wel eens van mensen in mijn omgeving... niet dus! Zover ik weet bestaan er geen supermensen. Ben ik dus ook niet. Slapen en af en toe eens lekker lui zijn hoort ook bij mij. Ik leer altijd weer van huizen en alle mensen die ik ontmoet. Dat is ook het mooie van makelaar zijn. Elk huis en elke mens is uniek. Dat geeft mij energie en voldoening. Zolang die passie er is, blijf ik wel mijn best doen.

Mijn motto; Transparant en Consumentgericht en daardoor: Samen Verder

Wilt u vrijblijvend kennis maken omtrent verkoop van uw woning en/of aankoop?

Mail mij: info@hgmakelaars of bel me: 06-51296484

Groet,

Walter Huijnen

 

Paul Sleegers

Wie is Paul?

Geboren in 1972  , makelaar, wonend in Bakel, getrouwd, 2 kinderen en een hond.

Beroep: Assistent Makelaar

Paul is een echt mensenmens, is nauw betrokken bij het sociale- en verenigingsleven in Bakel.  Dat zorgt ervoor dat hij de lokale woningmarkt goed kent. Een vertrouwd gezicht om een woning te kopen of verkopen.

Paul ziet altijd wel iets wat er veranderd of verbeterd kan worden aan een huis. Zelf heeft hij al een aantal huizen gekocht, verbouwd en verkocht.

Via een omweg is Paul de makelaardij ingerold.  De technische kennis van Paul kan ook zeker een voordeel zijn bij de koop of verkoop van uw huis.

Paul hoopt gauw zijn opleiding tot taxateur-makelaar af te ronden en veel ervaring op te doen binnen het enthousiaste team van HG makelaars!

Mail me: paul@hgmakelaars.nl of bel me: 06-11620600