HG Makelaars

BAKEL, Sluisweg 9

Omschrijving & details, alle foto's

Omschrijving

Op een mooie en goed bereikbare locatie tegen het centrum van Bakel verrijzen 10 prachtige koopwoningen. De woningen liggen in de jonge, gewilde en kindvriendelijke wijk Soersel.
Het project bestaat uit 8 tweekappers en 2 vrijstaande woningen.
Zes twee-onder-één-kap woningen zijn gesitueerd direct aan de Sluisweg en aan een nieuw aan te leggen doodlopende straat worden 2 vrijstaande- en 2 twee-onder-één-kap woningen gerealiseerd. Deze komen te liggen tegenover een grote en fraaie groenvoorziening, waarbij voetgangers en fietsers eveneens een ontsluiting naar de Roessel gaan krijgen.

De woningen zijn hoogwaardig geïsoleerd en worden gasloos gebouwd en zijn voorzien van een warmtepomp. Door de klassieke maar evengoed strakke uitstraling springt dit fraaie kleinschalige complex in het oog.

Indeling
De woningen zijn natuurlijk verschillend per type, in de basis beschikken ze over een fraaie woonkamer en keukenruimte, 3 slaapkamers, een badkamer en een zolderverdieping. Er zijn 2 twee-onder-één-kap woningen in dit project met twee slaapkamers op de verdieping, dit type is dan ook bijzonder geschikt om deze te transformeren naar een seniorenwoning!
Het spreekt voor zich dat de vrijstaande types nog meer ruimte en mogelijkheden bieden.
Zoals reeds vermeld worden deze woningen duurzaam gebouwd en zijn ze goed geïsoleerd. Daarnaast worden de woningen met de garantie van “Woningborg” opgeleverd! Deze verregaande garantie geeft een koper veel zekerheden.

Kortom te veel om nu te vermelden, nadere informatie over dit project is via ons kantoor beschikbaar. Daar bent u van harte welkom om de Brochure te komen ophalen. In een persoonlijk gesprek lichten wij dit project graag toe. Natuurlijk kunt u ook naar ons kantoor mailen en kunnen wij u een fraaie PDF brochure met bijbehorende prijslijst toezenden.

Nog twee woningen beschikbaar; ruime tweekappers met grote tuinen vanaf € 460.000,- VON.


Algemeen:
Bouwjaar 2024
Woonoppervlakte ca. 140 m2*
Woninginhoud ca. 500 m3*

* afhankelijk van type en uitvoering, maak een afspraak op ons kantoor voor alle informatie, prijzen en uitvoeringen!

Ligging
In Bakel is het goed wonen, de vele voorzieningen maken het een volwaardig dorp. Scholen, winkels, verzorging, sporten, horeca, snackbars en restaurants, kortom alles is er aanwezig.
Wist u dat Bakel is het oudste dorp van Noord Brabant is en dichtbij de ‘mooiste bossen van Nederland’ ligt, met daarnaast het natuurgebied Nederheide inclusief een strandbad en hotel / restaurant en natuurlijk golfbaan ‘de Stippelberg’; in totaal ca. 500 ha. landgoed!
Daarnaast zijn Deurne en Helmond dichtbij gelegen, zelfs in ca. 25 minuten is Eindhoven te bereiken via de A67 of Ekkersrijt via Son.

Details

 • Prijs: €460.000 vrij op naam
 • Status: Verkocht
 • Verdiepingen: 3 verdiepingen
 • Kamers: 5 kamers (4 slaapkamers )
 • Oppervlakte perceel: 365m² perceel
 • Inhoud: 530 m³
 • Garage: aangebouwd steen
 • Bouwjaar: 2024

Extra informatie

 • Soort woning: eengezinswoning
 • Type woning: 2-onder-1-kapwoning
 • Huidige bestemming: Woonruimte